Van slag

Bon, ik ben van slag. Ik ben mezelf niet, maar eigenlijk daardoor net wel weer meer mezelf. Ik kan het niet uitleggen, maar het heeft te maken met een ‘boenkderop’-ervaring de laatste paar dagen.

Klinkt cryptisch, toch? Ja, en dan ook weer niet. Voor mij toch niet. Want zo voelt het nu eenmaal aan. Het is iets met een test, en met herkenbaarheid. Meer dan herkenbaarheid. Eyeopeners met hopen zeg maar. Heel vreemd. Het is ook lang geleden dat ik mij ook nog zo ‘onwezenlijk’ gevoeld heb. Een gevoel dat ergens zweeft tussen “yes” en “hmz”.

Ik weet het eigenlijk niet zo goed. Ik weet het eigenlijk wel, maar ik durf het niet uitspreken. Dat gaat ook tegen mijn natuur in. Dat weet ik nu. Dus het is goed dat het een beetje in het ongewisse blijft, terwijl ik eigenlijk wel van dat ongewisse af wil. Jaja, ik weet het, het blijft nog altijd cryptisch. Maakt ook niet uit, verder. Ik wil het gewoon even kwijt. Delen. Schrijven. Ook iets wat uit die test naar voor kwam. Schrijven. Schrijven. Schrijven.

Ik ben wel blij dat dat benoemd werd ook. Want het maakt natuurlijk ook voor een groot stuk deel van mij uit. Schrijven. En lezen, dat ook. Op mezelf zijn. Even in die cocon.

Manman, echt. Wat een week. En wat een inzichten. Ik hoop nu alleen dat die inzichten ook de dingen brengen waarvan ik allang weet dat ze kunnen gebracht worden. Niet alleen voor mezelf trouwens. Maar goed, we zien wel. In tussentijd modderen we maar gewoon verder aan. Wat zouden we anders doen? 😉

Advertentie

2 gedachten over “Van slag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s