Het knaagt…

Ik zit een beetje met een dubbel gevoel. Een dubbel gevoel op de eerste dag van Rock Werchter. De dag waarop ook Pearl Jam headliner is.

Ik koos er bewust voor om niet te gaan. Niet te gaan, omdat de laatste keer Pearl Jam op Rock Werchter eigenlijk tegenviel. Neen, niet Pearl Jam zelf, doch wel de omgeving. Want laat ons eerlijk zijn: als je niet op de eerste rijen staat, dan is het foutu. Meestal sta je dan ergens tussen een hoop kwebbelende mensen waardoor de concertbeleving helemaal verloren gaat. Jeps, dat is wat er vorige keer gebeurde. Ik had er bijgevolg ook weinig tot niets aan. En dus besliste ik daar en toen dat ik, zelfs als Pearl Jam nog eens zou komen, ik niet meer naar Werchter zou gaan.

En nu is het dus zover. En nu knaagt het. Want dit is de eerste keer dat ik ze ga missen als ze in België zijn. ’t Is begot wél Pearl Jam. Zucht. Ik weet ook niet zo goed of de regen nu écht helpt. Want zolang het concert duurt gaat dat wel, de regen trotseren. En concerten in de regen zijn dikwijls ook heel erg memorabel, net omdat het regent, en net omdat de artiest(en) in kwestie daar dan gebruik van maken. Maar na het concert moet je wel doornat en doorkoud terug de fiets op naar huis. Ha kijk, gelukkig vond ik toch een negatief punt!
Even editen zo tussendoor een halfuur later… het is gestopt met regenen. Hmpf! 😉
Maar dat dat zo kan knagen zeg. Een PJ-playlist, misschien dat dat de pijn wat verzacht. Of erger maakt, dat kan natuurlijk ook.

Oh, ik heb wel nog een klEIne update (hebdem?): mijn ei is weg! Foetsjie! Niet zomaar vanzelf neen, dat ware te gemakkelijk geweest. Nope, de dokter trok er nog zo apeuprès 200ml vuil bloed uit, en toen had ik een deuk. Er moet iets te zeuren overblijven natuurlijk. Neemt niet weg: ik ben blij dat het weg is, en dat ik weer met een normale bil door het leven kan. Er plakt nu nog wel een drukverband op, maar dat is het minste van mijn zorgen. Een pak van mijn hart in ieder geval, en vooral ook een pak van mijn bil!

Bon, nu dan maar over naar Pearl Jam. Nee zeker!
Doet mij eraan denken: staan er nog concertjes op de agenda dit jaar? Ik denk het niet eigenlijk… hallo agenda?

Advertentie

7 gedachten over “Het knaagt…

 1. Anja

  Jawel, 11 december in Oarehem. Jaja, ik moet nog tickets kopen, ik weet het… uitstelgedrag en zo. Procrastinatie is een kunst! Behalve als je met een ei zit.

  Geliked door 1 persoon

 2. tinyblogt

  Ah ik snap dat gevoel. Ik heb het nu alvast ook voor volgend jaar als Bruce Springsteen komt, ik stond nog even te twijfelen of ik kaartjes ging kopen en heb dat nu niet gedaan, dus wellicht krijg ik daar ook dikke spijt van… En oei, na Graspop gedaan te hebben, staan er nu ook geen concerten meer op mijn planning, denk ik. Zelfs Dranouter ben ik nog niet zeker van.

  Geliked door 1 persoon

  1. Sandra Berichtauteur

   Juist, The Boss… ik zat nog te twijfelen over al dan niet gaan, en heb ook de aankondiging van de voorverkoop grandioos gemist. Dat zal ‘m dus ook niet worden.
   Intussen al wel Amenra op de agenda gezet. 🙂

   Geliked door 1 persoon

  1. Sandra Berichtauteur

   De wei vond ik altijd relaxter dan een zaal… mensen zijn daar op 1 of andere manier minder “gestresst”. Ik ga de laatste tijd graag naar kleinere optredens… dan zie ik ook beter wat er op het podium gebeurd. 😉

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s