Een nieuwe job!

Hier gaan we weer… een week vol van ‘laatste keren’, al zijn die laatste keren vorige week eigenlijk al gestart. De laatste maandag en de laatste vrijdag zitten er eigenlijk al op. Al nam ik nu wél zelf de beslissing, en vertrek ik uit eigen vrije wil. Maar toch… blijft afscheid nemen altijd lastig.

Want ja, ik heb een nieuwe job. Eentje waar ik zelfs niet naar op zoek was. Ik was zelfs niet aan het solliciteren, maar mijn CV zwerft dus nog rond van in de tijd dat ik wanhopig op zoek ging naar ander werk toen er bij C&A besloten werd dat ik collectief zou ontslagen worden. En die CV werd dus gevonden, ik werd gebeld, en bon ja… ik ging luisteren. En van het ene kwam het andere.

Maar het gevolg is nu dus inderdaad weer een aantal laatste keren, en vanaf volgende week weer een aantal nieuwe eerste keren. Een sprong in het diepe toch wel weer, want je weet nooit echt vooraf wat er komt. Al heb ik er wel een goed gevoel bij. Een goed gevoel bij zowel mijn nieuwe werkgever, als bij de nieuwe collega’s waar ik er al een paar van ontmoet heb. Het zal anders zijn ja, maar ik hoop in ieder geval dat ik in een leuke, stabiele omgeving zal terechtkomen, én vooral dat de job mij zal liggen. Of staan, want in facilities zit je niet altijd een hele dag achter je bureau. 🙂

Mijn collegaatjes bij FNG, die laat ik met veel spijt in het hart achter. Het lastigste aan vertrekken, dat zijn altijd de mensen die je achterlaat. Mensen waar je graag mee werkt, mensen waar je het goed mee kan vinden. Ik had niet alleen het geluk nog voor mijn ontslag al ander werk te hebben, ik had ook nog eens het geluk in een fantastisch team terecht te komen met leuke collega’s. Kiezen is verliezen zeggen ze weleens, maar het is inderdaad wel zo.

Het goede nieuws is: er komt dus een leuke job in Mechelen vrij. Een job voor iemand die, net als ik, let op: stipt, nauwkeurig en planmatig is. Geef toe, dat hadden jullie niet in mij gezien hé! 😛
Die leuke job, die vinden jullie door te klikken op deze link. Klik, solliciteer, en kom terecht in een enthousiast en leuk team. Ik zou zeggen: doen!

Advertentie

7 gedachten over “Een nieuwe job!

  1. Pingback: Retrospective | My thoughts are like butterflies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s