Breaking all illusions

Strijkdag vandaag. Iets met wat was die wat was blijven liggen (jaja, herlees deze zin nog maar eens, er staat echt wat er staat 😀 ), en dan nog een paar dagen weg en nog wat extra was. Enfin, genoeg was om quasi een halve dag mee te vullen.

Bij strijken hoort ook muziek. Ik was er gisteren tenandere al mee bezig, met die muziek. Er lag ook nog een soort van “strijkmuziekje” te wachten. Iets met een DVD die ik gekregen heb, en waarvoor de tip vooraf was: “het is iets om te strijken”. Enfin… ik had dus nooit gedacht dat het cadeau uiteindelijk een DVD zou zijn, laat staan een muziek-DVD. Al snapte ik achteraf de link wel. 😉

In ieder geval: vandaag was het dus “Breaking the fourth wall” van Dream Theater. Ik heb af en toe mijn strijkijzer toch efkes aan kant gezet. Want “strijkmuziekje” is niet echt de goede omschrijving voor wat ik te horen/zien kreeg. Het is soms gewoon te mooi om erbij te staan strijken. En omdat 1 keer geen keer is, ook vanavond nog eens. Niet het strijken, dat is hopelijk weer gedaan voor een paar weken (ha!), maar wel de muziek.  Ogen dicht, en gewoon genieten. Omdat dat kan! Want dit… zo schoon!

Live in the moment
Breathe in a new beginning
Wisdom revealed
As I unlearn to learn

Life’s biggest battles
Often are fought alone
My spirit brings me home

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s