Wish you were here

Hmz… en dan zit je te kijken op een wit blad, en zegt WordPress ‘nog niets geschreven’. Doh! Echt! Alsofikdanietweetjoeng!

Ik wil vanalles schrijven, en eigenlijk wil ik het ook niet schrijven. Beetje in dubio. Ik leg mijn hart hier al zoveel bloot. En ik zie ook wel dat het gelezen wordt, maar soms is ook dat een beetje dubbel. Want wie leest dit? Geen idee. En is dat altijd zo, met bloggen? Dat bloggers niet eens weten wie hun lezerspubliek is? En ook… ik gooi wat van mijn persoonlijke dingen op het grote (boze?) web. Misschien is dat dom. Misschien ook niet. Ik heb geen dingen te verbergen, dus wat dat betreft.. no worries.
Alleen… soms zou ik het wel willen weten. Wie leest er? Wie ben jij? Wie zijn jullie? Ik heb er geen antwoord op. Jij/jullie wel?
En misschien ook, aanvullend op het voorgaande: wie ben ik? Aha! Ook daar heb ik dus geen antwoord op!

Enfin, om maar te zeggen… vanavond verlies ik mezelf nog maar eens helemaal in de muziek. Ik start met Pink Floyd, “Wish You were here”. Ik moet ergens starten, maar het is niet zomaar lukraak gekozen. Het is en blijft toch 1 van de mooiste liedjes ooit geschreven.  Waar het eindigt… dat merk ik straks vanzelf wel.
Overigens… “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”… dat is en blijft toch wel één van mijn favoriete films. Aanrader, wat mij betreft! 🙂 En ik heb ook nog vakantie, dus ik kan hem één dezer gewoon ook terugkijken! Hoera en zo vanal! 🙂

How I wish, how I wish you were here.
We’re just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground.
What have we found?
The same old fears.
Wish you were here.

Advertentie

2 gedachten over “Wish you were here

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s