Niets te melden

Het is zover! Eindelijk, gaan sommigen zeggen! Nee, serieus, echt. Het is echt van dat! Ik heb vandaag eigenlijk niets te melden. Ik zou vanalles kunnen schrijven, dat wel. Want schrijven, dat kan altijd wel. Ook over niets, en toch over iets. Β Ik zou bijvoorbeeld kunnen schrijven over vergeten Kriek, over Rick Astley nog eens (ha, schitterend toch, die man! πŸ™‚ ), over Scherpenheuvel, over onnozele fietsritjes van en naar, over coiffures, over schattige konijntjes, over bierkaartjes, over jassen bij 25Β°, over echt alles, quoi. Waarschijnlijk zelfs over een paar rubberlaarsjes in maat pakembeet 25.

Maar ik doe het niet. Vandaag niet. Want eigenlijk heb ik niets te melden. Ik blijf erbij.

Ook niet over mijn training neen. Het liep niet, mijn benen waren stijf, ik had het gevoel dat ik constant naar adem moest happen… en zag dan achteraf dat ik niet eens over mijn grens gegaan was en dat ik op het rondje wat we vandaag liepen de snelste tijd ooit gelopen heb. Het voelde zo niet. Het ging gewoon niet, het draaide niet. Maar ik heb wel gelopen, en ik weet dat zulke dagen er gewoon ook zijn.

Dus ja.. niets te melden.

Neemt niet weg dat ik nog eens nieuwsgierig ben. Ik zie dagdagelijks een hoop mensen komen lezen (statistiekjes mensen, statistiekjes), maar er zijn er maar weinigen die reageren – de smoelenboek-uitzonderingen die op mijn profiel reageren daar gelaten. Daarom: lezers van mijn gedachten-vlinders (schoon hΓ©! πŸ˜€ ): wie zijn jullie? Wat doen jullie? Kan ik jullie ook lezen?
Ik kan nog veel vragen stellen, maar jullie snappen het plaatje wel. Ik heb dit keer even niets te vertellen, maar ik geef gewoon het woord aan jullie! En ga nu niet allemaal vervallen in stilzwijgen, want ik weet dat jullie er zijn! πŸ˜› πŸ˜€
even flow.png

Advertentie

20 gedachten over “Niets te melden

 1. Sammy

  Oesje, zelf iets schrijven πŸ˜‚ Ik ben geen schrijver, een lezer en muziekliefhebber, ik lees graag de verhalen van een ander omdat ze zo grappig, confronterend en mooi zijn. Muziek beluisteren doe ik het liefst als ik alleen ben. Dan ga ik er helemaal in op. Geef mij maar van die ACDC onder de douche of Aerosmith, Bon Jovi… in de auto. Er zijn ook Brel momenten maar die verteer ik hetbest als ik happy ben, klinkt raar maar dan is die tekst minder hard. Opgegroeid zonder tv maar dan wel met radio 2 ben ik niet zo mee met de ultra top 50. Maar wat ze op Nostalgie afspelen weet ik dan wel.. en dan meestal ook als enige uit de vriendenkring πŸ˜‚ Heb dan ook vaak last van, dat ene liedje dat ik maar niet uit mijn hoofd krijg πŸ™ˆ There is a house in New Orleans… en dan zeggen ze, Yepla ze krijgt het weer. Maar eh ik ben niet meer alleen op mijn 70-80’s wereldje πŸ’ͺ🏼 Wesley zingt ook al mee in de wagen al zegt hij soms wel eens van, mama mag Q-music op? En ja dan is het wel even tanden bijten als je liedjes hoort in de stijl van, i have a Apple i have A pen πŸ€” Voila heb ook eens geprobeerd iets neer te zetten. Verdomde statistieken

  Geliked door 1 persoon

  1. Sandra Berichtauteur

   Muziek, daar kunnen we het onderweg nog eens over hebben, daar hebben we het nog noooooit over gehad! Of zingen, dat kunnen we ook nog doen. Je kent Rick Astley hopelijk toch? πŸ˜€

   Like

 2. DAve

  Het zal aan de Vilvoordse lucht gelegen hebben gisteren … ook ondergetekende kwam geen stap vooruit … inderdaad er zijn zo van die dagen dat het niet bolt en dan is gewoon het feit dat je gelopen hebt al een overwinning op zich!! En na dat loopje alles snel vergeten … want de toekomst die ligt niet achter ons ….

  Geliked door 1 persoon

  1. Sandra Berichtauteur

   Van zodra ik onder die verdiende douche sta ben ik eigenlijk wel content. Je hebt gelijk. Op naar de toekomst… eerst nog eens een nieuwe uitdaging zoeken ook….

   Like

 3. runningreneetje

  Haha, het liefst zou ik nu vervallen in stilzwijgen! πŸ˜‰
  Overigens erg goed dat je een heel stukje weet vol te schrijven over het feit dat je niets te melden hebt. Daar moet ik stiekem heel erg om lachen.
  Maar wat wil je dan allemaal over ons (je lezers) weten. Ik ben een 41-jarige man (al vind ik mezelf nog steeds een jochie) uit Enschede. Hou van hardlopen en vind het leuk om daar af en toe wat over te schrijven op mijn blog.

  Geliked door 1 persoon

 4. Sofie

  Ik volg je al sinds het WWblogtijdperk (is dat een woord?) en ben je van daaruit naar hier gevolgd. Ik heb enorm veel bewondering voor je sportieve prestaties, vind het ongelofelijk dat iemand van een couch potato naar fervent sporter kan evolueren. Het geeft me hoop dat ik dat ooit ook zal kunnen πŸ™‚
  Groetjes van een trouwe lezeres

  Geliked door 1 persoon

  1. Sandra Berichtauteur

   Wel jammer hΓ©, dat al die WW-blogjes weg zijn. Ik heb ze wel ergens opgeslagen, ik wou daar nog iets mee doen, maar de tijd ontbreekt mij eigenlijk.
   En ik blijf erbij: als ik zo fervent kan gaan sporten, dan kan iedereen dat. Kwestie van jezelf het aan te leren, van het te blijven doen, en van het op de duur gewoon leuk te gaan vinden. Ik vind het zelf ook nog altijd heel raar, heel die evolutie. Had ik eerder geweten dat sport je zo’n zalig gevoel kan bezorgen… maar goed, zoals Dave hierboven al zei: de toekomst ligt niet achter ons, en zo is het maar net! Succes, ik hoop toch dat je aan het sporten gaat! πŸ™‚

   Like

 5. Marijke

  Oei oei, wie we zijn? Ik ben een 40-jarige mama van twee smurfjes (6 en 7j). Juriste van beroep en loop af en toe een rondje als hobby. Ik heb je blog ontdekt via de vroeger ww-blogjes. Omdat ik je schrijfstijl zo leuk vond, ben ik je gevolgd naar hier.

  Geliked door 1 persoon

  1. Sandra Berichtauteur

   Ik vind het toch super, dat er mensen vanuit de WW-tijd mij gevolgd zijn en zijn blijven volgen! Dankjewel voor het volgen en het lezen! πŸ™‚ (ah… en keep on running ook, zelfs al is het af en toe een rondje! (y) )

   Like

 6. Ilse

  Ik ben ook een van die lezers die jou al sinds je WW blog volgt. Ook fan van je schrijfstijl en mateloze bewondering voor jouw evolutie. Hardlopen, ik denk niet dat het ooit iets voor mij zal zijn wegens een pijnlijke knie en veel overgewicht. Maar ik ben een drietal weken geleden begonnen met yoga en dat bevalt me heel erg. Een programma online gekocht met instructeurs die er niet als panlatten uitzien (Dana Falsetti en Jessamyn Stanley) en minstens 3 Γ  4 keer per week op de mat. Het is veel zwaarder dan ik dacht en eigenlijk bevalt het me daarom nog beter. Ik ben 45 en vond dat ik me op een punt bevond waarop ik kon kiezen tussen een leven waarbij elke vorm van beweging een hel zou worden en ik kan gaan kijken hoe de rest wel volop kan profiteren ofwel een leven waarbij ik gewoon mee kan met de rest. Dat laatste zal het worden. Een blog is er niet, misschien in de toekomst als ik mijn benen in de knoop kan leggen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Sandra Berichtauteur

   Als je al volgt van in het WW-tijdperk, dan weet je hoe ik met sporten begonnen ben. En dat ik ook heel veel te zwaar was toen ik eraan begon. Ik passeerde daarstraks nog aan het bankje waar ik mij van de coach moest opdrukken, en ik moest stiekem wel wat lachen bij mezelf. Wie had toen gedacht dat ik daar ooit joggend zou voorbij komen?
   Je hoeft overigens niet te gaan hardlopen, er zijn inderdaad legio dingen die je nog kan doen. Hahaha… ja, je benen in de knoop leggen! Ik denk niet dat dat iets is wat ik ooit zal kunnen, dus ik hoop het dan bij jou te lezen! Succes!

   Like

 7. Joke

  Ik heb geen flauw idee hoe ik ooit op je blog terecht ben gekomen, maar ik blijf je volgen omdat ik je schrijfstijl leuk vind en ook enorm veel bewondering hebt voor de weg die je hebt afgelegd! πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

  1. Joke

   Oh en omdat ik veel stukken herken omdat ik zelf ook veel ben afgevallen (door met behulp van een diΓ«tiste mijn voedingspatroon aan te pakken). Ik ben helaas nog steeds niet sportief πŸ˜› maar allee, ik geniet nu tenminste van een wandeling en neem terug de fiets, dat is toch ook al een hele verandering.

   Geliked door 1 persoon

   1. Sandra Berichtauteur

    Dat niet-sportief, dat is een kwestie van tijd! πŸ˜‰ Neen, het hoeft niet. Bewegen, dat is wat belangrijk is. Wandelen, fietsen.. zolang je er maar van geniet! πŸ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s