Nieuwsgierig aagje

have-special-talents-curious-300x300

Zo, ik ga nog eens iets bekennen. Ik ben af en toe een nieuwsgierig aagje. Heel nieuwsgierig. Soms zoooo nieuwsgierig, dat ik eigenlijk toch een keertje wil weten wie er hier zoal komt lezen.

Want ja, ik zie uiteraard hoeveel lezers er dagelijks zijn. En wat die lezers lezen ook. En via welke weg die lezers op mijn blog terechtgekomen zijn. Zo ongeveer toch. De spreekwoordelijke uitzondering daargelaten.

Het is nu ook niet dat er dagelijks duizenden lezers zijn. Dat hoeft ook niet. Maar er zijn dus wel lezers. Lezers die zowat in alle uithoeken van de wereld blijken te zitten. Ik vind het soms verrassend te zien hoe ver dat reikt, zo’n blog.

Maar ik ben dus nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar wie die lezers nu precies zijn. Dus vertel eens? Wie ben jij, beste gewaardeerde lezer van mijn blog? En terwijl je dan toch bezig bent: laat gerust wat feedback achter! Ik ben écht benieuwd, dus barst maar los!

 

Advertentie

18 gedachten over “Nieuwsgierig aagje

 1. Inge Keersmaekers

  Ik volg je ook al een tijdje en dit met heel veel plezier, via je ww berichtjes. Je bent mijn inspiratie en dankzij jouw blog ben ik ook gestart met lopen…

  Geliked door 1 persoon

 2. Anita

  Hier ook van je ww blog, daar lees ik nu bijna niet meer op maar hier kom ik af en toe toch piepen, leuke schrijfstijl en ja zelfs ik begin al soms te denken zou ik dat lopen ook geen kans moeten geven (maar gelet op mijn bekken is dit misschien geen aanrader, ik ben al blij dat ik gewoon kan stappen met momenten)…

  Geliked door 1 persoon

  1. Sandra Berichtauteur

   Ik vind lopen heerlijk (dat is geen geheim 😉 ), maar het moet natuurlijk wel verantwoord blijven. Misschien kan je het eens navragen, of het tot de mogelijkheden behoort? Je weet maar nooit…

   Like

 3. fiever

  Ik ben je gevolgd vanop het WW-forum. Mede dankzij jou heb ik intussen ook mijn loopschoenen aangetrokken. Op 19/03 sloot ik me aan bij een Start to Run en zaterdag is het zover: de looptest van 5 km!

  Geliked door 1 persoon

 4. pipsesippi

  Om het met uw eigen woorden te zeggen ben ik zot! Dat kan allemaal goed zijn, maar voor de rest ben ik een ietwat eng, ongelovig en vooral eigenzinnig niet zo aaibaar knuffelkonijn. Da’s just he?

  Geliked door 1 persoon

  1. Sandra Berichtauteur

   Tuurlijk, dat is helemaal juist! Eigenzinnig, ongelovig… eng zou ik je niet noemen. Al helemaal niet met wat wijn op. Of misschien dan net wel! 😀

   Like

   1. pipsesippi

    Hey hey, denk aan mijn reputatie he… ik ben kei-eng!!! Ik heb bijvoorbeeld een opgezette krokodil en zo… Eng dat dat is!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s