82% van 750km

82% staat er te blinken op Garmin Connect. Garmin Connect, dat is de tool die ik gebruik om de gegevens van mijn horloge in op te laden. Ja, ik ben wel zo’n geek die wilt weten hoe ver ze gelopen heeft, aan welk tempo, en eventueel met welke hartslag.

In die tool kan ik ook doelen zetten. Het doel voor dit jaar had ik een beetje ambitieus op 750 km gezet. Eerst wou ik 500 km zetten, maar ik moet mezelf natuurlijk ook wel een beetje uitdagen. Dus het werden er 750, met in het achterhoofd toch de gedachte dat ik dat nooit zou halen.

Vandaag blijkt dus dat ik toch al 82% van mijn doel gehaald heb. Nog 18% te gaan dus.  18%, dat is 131km. Nog 131km te lopen, op goed 40 dagen. Dat is 3,275km per dag.  Of 22,925km/week. Ik loop ongeveer 3 keer per week. Ik zou dus elke keer ongeveer 7,6 kilometer moeten lopen.

Ola! Dat is best wel haalbaar! Ik kan 8 kilometer de baas. De ene keer al wat makkelijker dan de andere keer, maar toch… in principe zou het dus moeten kunnen.

Deze blog is dus voor mezelf een soort van stok achter de deur. Want ik wil ervoor gaan. Een uitdaging met mezelf aangaan. En als ik het haal, dan beloon ik mezelf met een nieuwe loopoutfit. Tegen dan beginnen toch de solden. 😉

Advertenties

5 gedachten over “82% van 750km

  1. Inge Keersmaekers

    Ik weet dat je het kan! Op 31/12/2015 staat de teller bij jou zeker op 100%! Geslaagd! En dan snel een nieuw doel stellen voor 2016. Toi toi toi!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s