Tadaa! Een sportblessure!

Allez bon… weer meer dan een week verder, en nog altijd pijn, pijn in mijn heup. Of ter hoogte van mijn heup. Dus heb ik maar van moed en samengeraapt gedaan, en ik ben naar de dokter geweest.

Waar ik ook voor vreesde, “iets” aan mijn heup, dat blijkt niet zo te zijn. Alles zit nog goed in elkaar, en zit ook heel stabiel. Ik heb wat anders. Ik heb begot ergens onderweg een échte sportoverbelastingsblessure opgeraapt in mijn lies. Zie nu… van patattenzak naar sportoverbelasting. Het is eens wat anders!

En het is ook niet iets wat niet kan opgelost worden. OK ja… 4 weken niet lopen, da’s niet niks. Huil, jank, ween, bleit. Zoiets. Maar fietsen mag, als het geen pijn doet (en dat doet het niet), zolang ik niet met een mountainbike zanderige heuvels ga afhossen. As if! 😀
En zwemmen mag ook. Al is dat natuurlijk weer een psychologische drempel over. In badpak, in een zwembad. Neuh, laat nog maar een kilo of 20 zitten zou ‘k zo denken!

Maar goed… vanaf donderdag ga ik dus naar de kine. Want dan zou het iets sneller moeten herstellen. Ik ben benieuwd.

En misschien moet ik mij toch maar de aankoop van een koersvelooke overwegen? Hoewel… diene bijhorende tenue… daarvoor is het ook nog een kilooke of 20 te vroeg! 😉
En zo is het altijd iets zeker?

Waar is mijn schema, dat ik in afwachting al wat aan die six-pack ga werken! Nee zeker! 😉

Advertentie

5 gedachten over “Tadaa! Een sportblessure!

 1. Marianne

  Goed dat je nu weet wat er scheelt, en dat je vooruit kan kijken (al lijken 4 weken je een eeuwigheid nu). En met jouw ingesteldheid komt dat allemaal wel goed, daar ben ik zeker van ! Succes met het fietsen en de six-pack training !

  Like

 2. gezond5

  Niet leuk om te horen en nee je mag niet lopen!maar je mag fietsen en zwemmen en je bent heel goed bezig met WW en jij weet hoeveel kgs er al af zijn dus twijfel niet badpak aan en het water in!Heel veel succes!

  Like

 3. Inge Keersmaekers

  Veel succes bij de kine. Hoop dat je snel terug de oude bent! Moet erg voor je zijn niet te kunnen bootcampen en lopen …
  Je hebt me alvast geïnspireerd! Ik ben opnieuw aan het stappen en lichtjes ‘start to runnen’. Ga ook proberen wat meer te gaan zwemmen!

  Like

 4. pipsesippi

  Als ik u was zou ik gaan voor een retro koersvelo… Dan kunt ge zo’n wollen wielertruike van Molteni dragen. Ik ken trouwens iemand die nog een retro koersvelo heeft staan en gisteren heeft aangekondigt dat hij hem gaat verkopen. Hij heeft er ongeveer 160 meter op gereden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s